Over ons

Wij zijn gelegen aan het mooie met maaskeien geplaveide pleintje de Wijngaard, in de volksmond ook wel “de Wingerd” genoemd. Onze Brasserie is gevestigd in een mooi 16e eeuws hoekpand met zadeldak, met de plaatselijke VVV als aangename buurman. Onze sfeervolle brasserie is voorzien van een mooi groot voorterras waar men terug gaat in de tijd, als men lekker geniet van een hapje en drankje aan de voet van Abdijkerk.
Onze brasserie is voorzien van een alledaagse veelzijdige lunchkaart en tevens waar men NA de lunch nog terecht kan voor een heerlijke maaltijd. We hopen u snel te mogen begroeten in onze brasserie!!
Team Brasserie De Wijngaard.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Dat moet U maar snel komen ervaren…

Ons team zal U met alle zorg en passie bedienen, onze prioriteit zal dan ook zijn om de gast een zo prettig mogelijk verblijf te laten hebben. Met onze gedreven crew staan wij garant voor een snelle en meer dan adequate gastvrijheid. Bij ons zal de gast meer dan koning zijn!!

Ons team is klaar voor U!!

Specialiteiten

U mag ons beoordelen op onze specialiteiten. We horen graag wat u bijzonder aan Brasserie De Wijngaard vindt.

Wel zijn wij er van overtuigd dat we iedere gast, die speciaal bij ons aankomt laten genieten van onze mooie zaak, lekkere menukaart en meer dan prettige service.

Neem contact op

© Copyright - Brasserie de Wijngaard